Quintus Technologies söker en HR Business Partner

Vi söker en HR Business Partner i början av karriären, som vill komma in på ett spännande, internationellt och expansivt företag i Västerås.


Din bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker dig som är relativt nyutexaminerad från PA eller ekonomiprogrammet, eller med några års arbetslivserfarenhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, samt självklart goda kunskaper i MS Office!

Som person är du nyfiken, driven och orädd – med ett starkt intresse att jobba med och lära dig hela HR-jobbet i ett högt tempo.  Du är strukturerad och ansvarstagande och har hög integritet. Din initiativförmåga är god och du är affärsinriktad - gärna med teknikintresse.

Vad Quintus kan erbjuda dig

Tjänsten som HR Business Partner är i princip ett fullständigt HR-chefsjobb, inom en division. Det innebär att du får jobba med många olika och intressanta områden, t ex:

  • Leda HR-arbetet och stötta cheferna inom Operations

  • Comp & Ben

  • Rekrytering, kompetensförsörjning och kompetensutveckling

  • Trainee-projekt

  • Kommunikation internt, samt via intranet och digitala kanaler

  • Arbetsmiljö och säkerhet – driva och stötta inom Environment, Health and Safety

Arbetet är på sikt mycket självständigt, men du kan i början räkna med extra stöttning från både HR-chefen och kollegor, så att du har möjlighet att lära dig ev nya områden på ett bra sätt. För att lyckas i rollen krävs ett stort engagemang och ett genuint intresse för människor likväl som för tekniken och affären och man ska trivas med att jobba i en dynamisk och expansiv miljö.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för operations (80 medarbetare, 10 chefer) och rapporterar både till chefen för HR och chefen för Operations.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Wave Executives rekryteringskonsulter Ulla-Maria Nilsson, tel 0733-98 68 68 eller Lars Weiler, tel 070-999 03 00.

Maila din ansökan med CV och personligt brev på engelska snarast till: ulla-maria.nilsson@waveexecutive.se

Intervjuer kommer att hållas löpande.

Om Företaget

Quintus Technologies är specialiserade på design, tillverkning, installation och support av högtryckssystem för plåtformning och förtätning av avancerade material och kritiska industriella komponenter - Sheet Metal Forming (SMF) och Advanced Material Densification (AMD). Med huvudkontor i Västerås och representerat i 45 länder världen över, är företaget världsledande inom högtrycksteknik och har levererat mer än 1 900 system till kunder över hela världen inom industrier som flyg-, bil-, energi- och medicinska implantat.

Quintus har ca 180 anställda globalt och verksamhet i Västerås samt USA och Kina (framförallt försäljning och eftermarknad). All engineering, utveckling och produktion sker i Västerås.